avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Fiul meu este parte dintr-un proces de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Fiul meu este parte dintr-un proces de pretenții ...

Buna ziua!
Fiul meu este parte dintr-un proces de pretenții iar avocatul care il reprezenta a decedat. Intrebare: Care este procedura pentru preluarea cauzei de catre alt avocat, ce se intampla cu onorariul deja achitat defunctului?
Multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca avocatul decedat lucra intr o societate de avocatura cu mai multi av asociati cauza va fi preluata de alt avocat din societatea respectiva, daca lucra intr un cabinet de av individual angajati alt av si achitati onorariul solicitat,nu are cine sa va mai restituie banii..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am o bunică care face partaj judiciar, din păcate ... Marius199212 Marius199212 Bună ziua! Am o bunică care face partaj judiciar, din păcate avocatul care o reprezintă a decedat acum de curând, știe cineva cum se procedează în ... (vezi toată discuția)
Avocat decedat Seb1983 Seb1983 Buna ziua , tocmai am aflat ca avocatul meu a decedat si procesul este inca pe rol la judecatorie. Am platit onorariul pentru tot procesul de la inceputul ... (vezi toată discuția)
Practici neclare ale unui cabinet de avocatura Eunedumeritul Eunedumeritul Pentru a nu va rapi timpul o sa trec direct la subiect si va rog, sa ma luminati si indrumati. In urma cu cateve luni, in familia noastra a avut loc un ... (vezi toată discuția)