avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Promisiune vanzare Buna ziua! In cazul in care se face ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Promisiune vanzare Buna ziua! In cazul in care se face o promisiune ...

Promisiune vanzare

Buna ziua!

In cazul in care se face o promisiune de vanzare (eu sunt cumparator) si ulterior doresc sa "vand" aceasta promisiune, pe pretul "inghetat", bineinteles cu o marja de profit, ce posibilitati exista?
Am inteles de cesiunea promisiunii sau promisiune la promisiune.
Rog lamuriri!
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:09, 8 Iulie 2024
Vânzătorul este cel care ia decizia cui vrea să vândă.
Se poate și răzgândi să nu mai vândă la nimeni dacă nu i-ați dat căpară, sau poate primește mai mulți bani de la un alt cumpărător.
Ultima modificare: Luni, 8 Iulie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achiziționare locuință - avans, ulterior plata in rate Dannyytiesto Dannyytiesto Vreau sa cumpăr un apartament iar proprietarul si-a dat acordul sa ii achit un avans pe care îl voi trece intr-un contract făcut între noi și legalizat ... (vezi toată discuția)
Hotarare care sa tina loc de act autentic de vanzare cumparare Lorena Chirila Lorena Chirila In ce conditii se poate obtine? Eu nu am avut niciodata un astfel de dosar, doar mi-a cerut cineva parerea in legatura cu nerespectarea obligatiei ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar Ca.Ov. Ca.Ov. Buna ziua,vreau sa cumpar un apartament prin credit ipotecar,dar proprietarul a vorbit cu altcineva înaintea mea și a ajuns pana la faza in care ap.a fost ... (vezi toată discuția)