avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale In ce conditii se poate deschide un birou de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

In ce conditii se poate deschide un birou de arhitectura?

Buna ziua,
Am si eu o intrebare: In ce conditii se poate deschide un birou de arhitectura in cazul in care inca sunt student la facultatea de arhitectura?
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 23:50, 5 Februarie 2010
Va multumesc.
Cu placere.
Nu se poate intreprindere individuala?
Deisgur ca nu, profesia de arhitect este una liberala cu reglementare speciala. Nu se poate exercita ca PFA sau intreprindere individuala ci doar ca birou individual, birouri asociate, societate civila de proiectare sau societate comerciala.
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Februarie 2010
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie pentru birou individual biaccs biaccs Sotia mea detine un birou individual de arhitectura. Din nefericire, legea arhitectului, legea nr. 184/2001 privind organizarea si exercitarea profesiei de ... (vezi toată discuția)
Eligibilitatea unui birou individual de arhitecturã în vederea unei asocieri alexandru_grigoras alexandru_grigoras Bună ziua! Particip la o procedură ce are atât proiectare cât şi execuţie de lucrări. În cadrul acestei licitaţii voi merge cu un asociat pentru ... (vezi toată discuția)
Proces cu un arhitect si birou de arhitectura virgil1971 virgil1971 Buna ziua. Am incheiat acum 2 ani un contract cu un birou de arhitectura. Proiectul intocmit de arhitectul care reprezinta acest birou de arhitectura a fost ... (vezi toată discuția)