avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua! Am vindut 2masini una acum 13ani și una ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua! Am vindut 2masini una acum 13ani și una acum 3ani ...

Bună ziua! Am vindut 2masini una acum 13ani și una acum 3ani .Am avut probleme cu executorul judecătoresc și m-am trezit cu sechestru pe 4masini alea care le-am avut înainte și 2care le am acum.Intrbarea mea este acum mașinile alea 2vindute figurează tot pe numele meu?Au fost vândute cu acte în regulă contact vînzare și fiscal.

Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:35, 9 Iulie 2024
nu, alea nu mai figureaza ca fiind in proprietatea dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, ma scuzați pentru deranj, în urma cu o lună de ... Sorin Puscas Sorin Puscas Bună ziua, ma scuzați pentru deranj, în urma cu o lună de zile, v-am scris, referitor la un abuz al unui executor și ma refer la un sechestru pus pe o ... (vezi toată discuția)
Vinzare de masina ilegala... freeanifer freeanifer Buna ziua, Problema este : S-a vindut masina proprietate prin act de vinzare-cumparare , masina nu s-a radiat iar cel ce a vindut masina plateste de 7 ... (vezi toată discuția)
Mașină cumpărată are sechestru Bearinison Bearinison Bună ziua, Am achiziționat o mașină (Dâmbovița) pe 21.04.2022, contract de vânzare cumpărare, fiscal scos, am pus-o pe numele meu la primărie cu o ... (vezi toată discuția)