avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua mi-a fost luat permisul de conducere cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua mi-a fost luat permisul de conducere cu viteză de ...

Bună ziua mi-a fost luat permisul de conducere cu viteză de 103 km/h iar pe procesul verbal este dată greșit în loc de 27.06.2024 a pus data de 27.11.2024 dacă fac contestație pentru această greșeală unde apare în două locuri această greșeală pot câștiga contestația alături de un avocat ?
Ultima modificare: Marți, 9 Iulie 2024
Alexandru Arsene, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:56, 9 Iulie 2024
Nu cred, ca se va invoca o eroare materiala la scrierea procesului-verbal ..aparatul radar cu care v-a prins are si data faptei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am si eu o intrebare legat de o amenda de circulatie. ... Robert194 Robert194 Buna ziua, Am si eu o intrebare legat de o amenda de circulatie. Sotia mea a luat amenda de vitza conducand cu 105km/h sau cel putin asa scrie in procesul ... (vezi toată discuția)
Contestație Graurraul Graurraul Buna ziua Am foat surprins de aparatul radar cu 103 km in localitate și mi-a fost suspendat permisul . In procesul verbal agentul mi-a greșit seria de pe ... (vezi toată discuția)
Cum fac o contestatie ca am fost prins intr-o localitate cu 103 km/h ? OVYBUB OVYBUB Cum fac o contestatie ca am fost prins intro localitate cu 103 km/h ? Am fost prins in alta localitate cu viteza da 103 km/h si vreau sa contest aceasta ... (vezi toată discuția)