avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna, cum pot proceda in urmatoarea situatie: am o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna, cum pot proceda in urmatoarea situatie: am o sentinta ...

Buna.cum pot proceda in urmatoarea situatie... am o sentinta prin care copilul este la tata jum vacante si o sapt pe luna,in acest moment este la el insa jobul nu ii permite sa se ocupe il lasa de la 4 dimi Pina la 8 9 cind merge sora lui sa stea cu copilul.problema este ca sa trezit si sa speriat si a plins Pina a ajuns matusa. Iam propus sa il aduca acasa pe timpul lucrului si sa il ia dupaia dar nu doreste pe motiv ca trebuie sa se obisnuiasca sa stea singur si la el.plus ca a tras copilul la raspu dere" dar spune tot tiam explicat de seara ca voi pleca la lucru,".acasa sunt eu si fratele acestuia de 16 ani.serviciul meu este la 5 min de casa si exista permanent in casa un tel pe care putem comunica.copilul are 6 ani jum.sunt ingrijorata si nu stiu care ar fi calea legal pt a imi sti copilul in siguranta.mentionez ca are pensia alimentara neplatita de doua luni jum.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:49, 10 Iulie 2024
În ce priveste pensia, mergeti la un executor în vederea executarii silite ca plati si cheltuielile de executare.
În ce priveste faptul ca il lasa singur, plangeti-va la protecția copilului ( DGASPC) de care aparțineți.
Puteti chiar sa cereti schimbarea programului în instanță.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari din partea sotului ela2008 ela2008 Ma ameninta ca nu ma mai lasa sa intru in casa! decat cu politia! Imi spune ca nu am nici un drept acolo! Situatie este in felul urmator: Eu am o gars. ... (vezi toată discuția)
Am 16 ani și doresc să plec de acasă din pricina părinților Porima Anamaria Porima Anamaria Bună seara , am 16 și doresc să plec de acasă. De 6 ani încoace tata consumă mult alcool. În fiecare zi și noapte face scandal , certuri , adresează ... (vezi toată discuția)
Poate sa ma denunte la protectia minorului? Adina860 Adina860 Buna seara,asi avea si eu o rugaminte sa imi spuneti ce sa fac in cazul in care, eu sunt inca casatorita desi nu mai suntem inpreuna de 5 ani de zile, in care ... (vezi toată discuția)