avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cum sa fac?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cum sa fac?

Buna seara.Vreau si eu o lamurire clara la problema care o am .In urma cu 2 ani am luat un inprumut de nevoi personale fara giranti si fara sa girez eu cu ceva avand o rata lunara de 540 Ron.De anul trecut din luna august nu am mai platit integral rata fiind ca am shimbat locul de munca si am salariul mai mic,deci din august platesc lunar 300 ron.Am anuntat banca si am cerut sa-mi prelungeasca perioada de creditare care mi sa refuzat si mi sa cerut sa caut 2 giranti sau sa girez eu cu casa care oricum nu este proprietatea mea.Ce pot sa fac fiind ca nu pot platii mai mult de 300 ron pe luna,si ce mi se poate intampla.poate sa vina sa-mi ia masina sau altceva?va rog mult un raspuns cat se poate de concret.Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 9 Februarie 2010
maso, utilizator
Cel mai recent răspuns: maso , utilizator 18:23, 5 Februarie 2010
Vorbiti cu o alta banca pentru refinantare!
multumesc de raspuns dar la salariul care il am nu pot lua nici macar 1000 ron din banca,asa ca ideea cu refinantare prin alta banca cade din start.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

credit maso maso Buna ziua.Vreau o lamurire cu un credit bancar.Am luat un inprumut pt nevoi pers acum 2 ani si de anul trecut di luna august nu am platit integral rata fiind ... (vezi toată discuția)
Credit bancar- imposibilitate plata bursy_bmf bursy_bmf Buna ziua. Ma puteti ajuta cu un raspuns? Sotia mea are un credit contractat la o banca in valoare de vreoa 60000. Am platit la la el vreo 3 ani. Rata lunara ... (vezi toată discuția)
Neplata unei refinantari Business_man Business_man Buna, va rog sa ma lamuriti intr-o problema mai \\"ciudata\\": Mihai a facut un credit de nevoi personale la banca X de 15000 ron, dupa un timp face o ... (vezi toată discuția)