avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara.Mama mea a achiziționat în 1996 o camera ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara.Mama mea a achiziționat în 1996 o camera de cămin,in ...

Buna seara.Mama mea a achiziționat în 1996 o camera de cămin,in rate,de la fabrica unde lucra.In acest moment vrea sa o vanda dar nu reușim să facem intabularea.In toate actele nu se găsește cota de teren și spatii comune.Fabrica unde a lucrat nu mai exista,am căutat în arhivă și au aceleași acte pe care le avem noi și la primărie, la fel ,nu exista nimic..Unde am putea merge că sa rezolvam cu aceasta chestiune.Va mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Constituirea dreptului de proprietate prin uzucapiune ContSters98540 ContSters98540 Buna ziua! Firma la care lucrez a primit prin transfer, ca mijloc fix, in 1973 un bloc de nefamilisti. Din acel moment a incasat lunar, cu tiltlu de chirie, ... (vezi toată discuția)
Intabulare apartament si teren de sub bloc ChRam ChRam Buna ziua, Dorim sa vindem un apartament achizitionat in rate si platit integral. Nu se poate vinde, cfm spuselor notarului, fiindca nu e intabulat si este o ... (vezi toată discuția)
Cum pot legaliza o costructie construita ilegal gygy65 gygy65 Buna dimineata . Am cumparat o camera situata intr-un fost camin de nefamilisti, la parter . Fostu proprietar beneficiind de faptul ca in spatele ... (vezi toată discuția)