avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Recupererare bani platiti pentro o comanda online sau ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Recupererare bani platiti pentro o comanda online sau primirea produsului. Buna seara, va rog sa imi spuneti cum trebuie sa procedez din ...

Buna seara, va rog sa imi spuneti cum trebuie sa procedez din punct de vedere legal cu urmatoarea problema: am facut o comanda pentru o canapea pe un site si apoi am fost sunata de administratorul firmei respective cu care am stabilit caracteristicile canapelei. Am primit factura, am platit si am asteptat sa fie livrata canapeaua in 6 saptamini. Termenul a fost stabilit verbal. Firma respectiva avea recenzii bune pe internet. Intre timp termenul a fost depasit cu inca 6 luni. Daca sun la firma respectiva nu raspunde nimeni si primesc mesaj ca ma suna. Incep sa am mari indoieli. Cum as putea, legal ,sa imi primesc banii inapoi sau produsul comandat? Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 11 Iulie 2024
mmtudor, utilizator
Cel mai recent răspuns: S.C PGH Enterprise Telecom S.R.L , Consultant de business 22:54, 11 Iulie 2024
Buna seara,
Daca ati cumparat pe persoana fizica, inaintati plangere catre ANPC, daca pe pj, cu proces pe instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am cumparat o canapea ,nu am vazut o fizic pentru ... Siyah Siyah Buna ziua! Am cumparat o canapea ,nu am vazut o fizic pentru ca nu o avea în magazin. Vânzătoarea mi a arătat o pe net și aspus ca o aduce în magazin. ... (vezi toată discuția)
Despre canapea extensibila. buna ziua. va rog sa ma sfatuiti intr-o problema. am mers intr-un ... iulia_79 iulia_79 Buna ziua. Va rog sa ma sfatuiti intr-o problema. Am mers intr-un magazin de canapele cu dorinta de a-mi cumpara o canapea pe care sa pot dormi pe ea,exact ... (vezi toată discuția)
Returnare produs in garantie - mobilier ghineaoctavian ghineaoctavian Buna ziua Firma mea comercializeaza canapele printr-un magazin online. Acum am urmatorele situatii: 1. Am un client, care dupa un an si jumatate de ... (vezi toată discuția)