avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Am niste vecini care au castigat o bucata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Am niste vecini care au castigat o bucata de teren ...

Buna ziua,
Am niste vecini care au castigat o bucata de teren cu primaria in instanta definitiva insa vin cu mentiunea ca acel teren este in concesiune si ocupa si o parte din drum pe unde trec utilitatile.NU i s-a facut punerea in posesie prin proces verbal de la primarie ,Are voie sa blocheze acel teren? MULTUMESC

Alte discuții în legătură

Pentru cat teren trebuie sa platesti impozit ? muraruelena muraruelena - daca ai Titlu de proprietate pt. un teren intravilan, daca nu esti pus in posesie decat doar pt. o parte din teren, pt. cat teren trebuie sa platesti ... (vezi toată discuția)
Cerere de revizuire sau anulare uzucapiune ? muraruelena muraruelena - am o hotarare de reconstituire a dreptului de proprietate al meu asupra terenului autorilor mei ( teren intravilan ). - este vorba despre un teren ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune mangaliotul mangaliotul rog citeva lamuriri; -Am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila,uzucapiunea scurta pentru diferenta din masuratori pe un teren ce a apartinut ... (vezi toată discuția)