avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua!Săptămâna aceasta am fost lovit în ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua!Săptămâna aceasta am fost lovit în spate de un ...

Bună ziua!Săptămâna aceasta am fost lovit în spate de un individ de origine româ.
Am să dau mai multe detalii în privința incidentului.Ma apropiam de sensul giratoriu(era destul de aglomerat).Aproape de sensul giratoriu era o strada din care a ieșit destul de repede un autoturism cu 3 indivizi de origine roma..Probabil au dorit să le permit să între în fata mea.Nu le am permis ,după care imediat au apărut în spatele meu.Nu cred că a durat 30 sec ,și am fost lovit în spate de acești indivizi.(lovit intenționat)Am coborât (mi au spus că nu au vrut) eu am făcut foto persoanelor ,mașinii și numărului de inmatriculare. Nu am sunat la 112,m au dus la politie..Mașina mea nu are semne de lovitură (probabil a fost în scurt ).Am casco la mașină, și doresc să merg în service pentru a demonta(poate în interior sunt ceva pagube).Văzând că le am fotografiat mașină au venit și aceștia la politie.Eu am cerut testare alcool și pentru consum de droguri..Testarea a ieșit zero!
Sa intocmit proces verbal scris de mână de o agenta de poliție (pe care l am semnat).Nu există formular tip pentru proces verbal?
Am cerut o copie a acestui proces verbal scris de mana(am fost refuzat).
Nu aveam și eu dreptul să am o copie a acestui proces verbal?
Mulțumesc pentru răspuns!
Ultima modificare: Duminică, 14 Iulie 2024
SunnyXxxX, utilizator

Alte discuții în legătură

Accident in intersectie cu sens giratoriu predator predator Buna ziua, am avut un accident cu masina in interiorul unui sens giratoriu, eu eram pe banda 2 sa fac bucla sensului la stanga cand cu viteza din stanga a ... (vezi toată discuția)
Acuzatie accident pe care nu l-am produs helloween helloween Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi sau eventuale indrumari pentru situatia mea. Iata intamplarea: Acum doua saptamani venind acasa am ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis ContSters494527 ContSters494527 Buna ziua. Ieri 16. August .2018 mi.a fost suspendat permisul 60 de zile. Problema este următoarea: Eu am intrat în sensul giratoriu de pe banda 2 (cea de ... (vezi toată discuția)