avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Abuz executare
Discuție deschisă în Executare silită

Abuz executare

Buna ziua! Este legal ca un executor sa ceara informatii de la institutiile statului si banci despre veniturile mele INAINTE sa aiba o cerere de executare din partea creditorului si fara sa se fi dispus incuviintarea executarii de catre instanta de executare? Practic a trimis adrese la ANAF si banci sa afle date despre mine,pe care le-a si primit motivand ca are un titlu executoriu dar neavand nici o cerere de executare. Cererea a fost inregistrata peste 3-4 saptamani dupa aceste demersuri. Este acesta un motiv pt desfiintarea executarii? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Executare silitã de cãtre corpul executorilor bancari iolanda15 iolanda15 Am primit o notificare cesiune de creanţă de la Corpul Executorilor Bancari al unei banci, prin care am fost informaţi că, în baza Contractului de credit ... (vezi toată discuția)
Executare silita pe raza sectorului 2 tartoru2004 tartoru2004 Buna ziua, Judecatoria sector 2 a admis o incuviintare executari silite pe un contract de credit care il aveam intarziat, dar in incheierea de ... (vezi toată discuția)
Executare bilet la ordin comerciantul comerciantul Mi-a fost refuzat la plata un bilet la ordin. In afara de poprirea contului, executorul mai poate face altceva? Multumesc (vezi toată discuția)