avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Se poate pana sa facii la locul de munca 1 an sa te ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se poate pana sa facii la locul de munca 1 an sa te dea afara ...

Se poate pana sa facii la locul de munca 1 an sa te dea afara fara sa te bage in somaj patron de restaurant stiam ca nu era lege va rog sami raspundetii aici sau E-mail va rog??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:42, 15 Iulie 2024
Da.... exista posibilitatea incetarii c,i.m. si fara a beneficia de somaj . De exemplu, incetarea c.i.m. cu acordul partilor, demisie, concediere disciplinara .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentare la locul de munca inginerie inginerie Buna ziua, anul trecut m-am angajat din somaj la o firma ca inginer(mergeam cu muncitorii pe teren la lucru). Anul acesta seful a hotarat sa ma testeze scris ... (vezi toată discuția)
Cerere de lichidare din partea sefului AndreasBenea AndreasBenea Bună ziua! În urmă cu două zile, după terminarea programului, patronul meu m-a luat deoparte, mulțumindu-mi, chipurile, pentru serviciile prestate de ... (vezi toată discuția)
Angajatorul imi sugereaza demisia ovimiha ovimiha Sunt angajat intr-o firma de IT. Directorul mi-a spus ca trebuie sa-mi dau demisia ca nu mai au loc pt mine in firma. Ideea e ca nu as vrea sa-mi dau demisia ... (vezi toată discuția)