avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... scoatere din diviziune a unui sot din actele de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

scoatere din diviziune a unui sot din actele de proprietate ...

pentru scoatere din diviziune a unui sot(in acte sint eu si baiatul meu cu parti egale,dar eu fiind casatorit cu fosta,care se opune la orice) din actele de proprietate a unui teren,ce trebuie facut,ce celtuieli de judecata;si daca se poate sa ma reprezinte la proces avocatul ,FARA A MA deplasa si eu la proces?
va multumesc
Ultima modificare: Luni, 15 Iulie 2024
Abc26, utilizator
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 13:23, 15 Iulie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ieșirea din indiviziune sau partajul este soluția legala.

Va poate reprezenta avocatul fără ca dvs sa participați personal.

Veți plăti taxa de timbru calculata la valoarea terenului și onorariu de avocat, probabil și expertiza tehnica imobiliara care sa stabilească valoarea.

Pentru detalii concrete va trebui sa discutați personal cu un avocat, sa vadă și actul de proprietate și sa va explice pașii, durata, costurile estimate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune atribuire parti si estimare valoare 1dragon6 1dragon6 Doresc sa ies din indiviziune cu tatal dupa 14 ani, Am plecat din municipiu in 1982 si dinsul nu va vinde sau ajunge la o intelegere cu mine. Tatal traieste ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune simmona simmona Buna ziua! Am si eu o nelamurire. Sper sa ma fac inteleasa si sa nu va pierd prea mult timpul. Impreuna cu fratele meu am mostenit. in urma decesului ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune rotaru georgeta rotaru georgeta care este modalitatea cea mai avantajoasa de iesire din indiviziune? tata si sora lui au in co-proprietate un teren pe care vor sa-l imparta dar nu in mod ... (vezi toată discuția)