avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna. Sunt casatorita de 13 ani legal in Bv cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna. Sunt casatorita de 13 ani legal in Bv cu cetatean spaniol, ...

Buna. Sunt casatorita de 13 ani legal in Bv cu cetatean spaniol, pensionar. A decis dupa 16 ani de relatie sa paraseasca domiciliul conjugal. Nu am servici, de 16 ani datorita faptului ca m a obligat sa parasesc locul de munca, din cauza diferentei mari de varsta intre noi. Pana gasesc un job, am drept la pensie de intretinere din partea lui, si daca "da" , ce cuantum? Multumesc

Alte discuții în legătură

Divort cu incredintare minor , intretinere sot Bastian Bastian Sotia mea a parasit domiciliul conjugal luand copilul nostru , de 4 luni , cu ea. A inaintat cerere de divort pe motiv de agresivitate , violenta , etc. ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere ContSters67688 ContSters67688 As avea o intrebare: daca sotul meu s-a mutat la mama sa (m-a parasit) in urma unei altercatii, am dreptul sa ii cer pensie alimentara? ce venituri se iau in ... (vezi toată discuția)
Divorț fara minori ContSters484183 ContSters484183 Buna seara, am 46 ani, sunt căsătorită de 26 ani, am doua fete rezultate din mariaj in vârstă de 22, respectiv 20 ani, studente amândouă, cea mare in ... (vezi toată discuția)