avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Am 2 copii cu fostul concubin și o decizie ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Am 2 copii cu fostul concubin și o decizie judecătorească ...

Buna ziua! Am 2 copiii cu fostul concubin și o decizie judecătorească în care avem tutelă comuna, minori au domiciliul la el iar eu am program de vizita și pensie alimentara! Acum am dori sa i-au eu un copil și el pe celălalt, făcând asta prin cedarea tutelei, adică el sa îmi cedeze mie tutela pentru fetița iar eu sa ii cedez lui tutela pentru baiat. Menționez faptul că fetița are 9 ani iar băiatul 7 și amândoi suntem de acord cu asta. Cum am putea sa procedăm să terminăm mult mai repede? Trebuie deschis proces din nou? Va mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 13:48, 15 Iulie 2024
Trebuie sa deschideți din nou proces.
Având în vedere ca sunteți amândoi de acord cu aceasta schimbare ar fi indicat sa aveți un singur avocat care sa va redacteze acțiunea si sa va reprezinte pentru a reduce costurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizita copil autoritate parintesca in comun adigabrio adigabrio Buna ziua, In 2011 sora mea a avut in copil dintr-un concubinaj in urma unui proces sa hotarat ca locuinta sociala sa fie acordata bunicilor(parintii ... (vezi toată discuția)
Custodie copil janine67 janine67 am 24 de ani si o fetita de aproape 3 anisori.eu si tatal ei nu suntem casatoriti legal, iar de un an de zile nu ne mai intelegem am decis sa ne despartim,dar ... (vezi toată discuția)
Familie - pensie alimentara danielarusu danielarusu Buna ziua. O cunostiinta , femeie 24 de ani, are un baietel in varsta de 3 ani cu un barbat cu care nu este casatorita si cu care nici nu locuieste. Acesta, ... (vezi toată discuția)