avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua sunt dializat am 39 de ani și încă ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua sunt dializat am 39 de ani și încă lucrez, azi ...

Bună ziua sunt dializat am 39 de ani și încă lucrez, azi mi-a venit certificatul de handicap cu gradul 1 fără însoțitor, pot face contestație ce șanse am precizez că cunosc persoane care lucrează și au indemnizația de insotitor
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 15:12, 15 Iulie 2024
Aveti dreptul ca in termenul legal, sa depuneti contestatie privind gardul de incadrare.
Contestatia o va analiza comisia superioara.
Ultima modificare: Luni, 15 Iulie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa lucrez si sa beneficiez si de indemnizatie pentru gradul i de handicap? jetli jetli buna ziua! sunt angajat de 4 ani, am gradul II (de 3 ani) acordat de cimisa de handicap si in urma unor noi complicatii aparute trbuie sa fac dializa. cei de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. din nefericire sunt recent diagnosticat (de 5 luni) ... MarianM972 MarianM972 Buna ziua. Din nefericire sunt recent diagnosticat (de 5 luni) cu insuficienta renala cronica in stadiu 5 (terminal)(boala de rinichi) ,iar in urma probleme ... (vezi toată discuția)
Pensie handicap taiata- cod boala c50 cod handicap 2 nicuHD nicuHD unei persoane avand cod boala C50 si cod handicap 2 , in varsta de 53 de ani i se poate taia pensia de handicap? Persoana respectiva a suferit de cancer mamar ... (vezi toată discuția)