avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bunicul meu a fost prizonier de raboi a stat cinci ani ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bunicul meu a fost prizonier de raboi a stat cinci ani în Rusia. ...

Bunicul meu a fost prizonier de raboi a stat cinci ani în Rusia. Mătușile si unchii mei primesc după el suma de 1320 lui lunar. Tatăl meu a decedat acum trei ani , nu este normal ca mama mea sa primească și ea aceasta suma ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 22:25, 15 Iulie 2024
Mătușile și unchii sunt fii ai bunicului? Dacă da, de aia primesc.
Mama dvs , daca e nora, de ce ar primi?
Ultima modificare: Luni, 15 Iulie 2024
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impartirea averii dupa decesul ambilor soti IOANA223 IOANA223 matusa mea a decedat acum 13ani, tatal meu fratele matusii mele dupa decesul acesteia nu a deschis succesiunea pentru dreptul sau la apartamentul pe care ... (vezi toată discuția)
Succesiune-bunica LUMITM LUMITM Am o intrebare in legatura cu o succesiune,sper sa ma poata lamuri cineva. In septembrie anul trecut a decedat bunica mea.Bunicul a decedat cu multi ani in ... (vezi toată discuția)
Participare nora la succesiune dupa bunic razvan_rzv razvan_rzv Participare Nora la Succesiune dupa bunic? Buna ziua. Vreau sa ma lamuriti daca puteti asupra urmatorului aspect. Din cod civil, art 1087 inteleg ca dupa un ... (vezi toată discuția)