avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună seara! În urma contestației de la Bacalaureat ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună seara! În urma contestației de la Bacalaureat 2024, nota ...

Bună seara! În urma contestației de la Bacalaureat 2024, nota inițială de 9,90 de la istorie (un corector a dat 10 și altul 9,80) a devenit 9,55 (unul a dat 9,50 și celălalt 9,60). Am auzit o părere cum că dreptul românesc a împrumutat de la dreptul roman principiul conform căruia nicio contestație în materie de justiție nu poate aduce efecte mai dure decât ceea ce a fost hotărât într-o primă instanță, considerându-se că astfel se poate utiliza dreptul de apel în vederea sancționării celui care se îndoiește de primul verdict. Aș putea avea câștig de cauză în acest sens, eu dorindu-mi revenirea la notele inițiale?

Alte discuții în legătură

Scandalul cu bac-ul la liceul bolintineanu.... Tarzan2012 Tarzan2012 Stimati forumisti,deschid acest subiect cu concluzia ca fiecare sa ne exprimam parerile cu privire la examenele de bacalaureat. Asa cum stiti,zilele trecute ... (vezi toată discuția)
Metodologie examen bacalaureat Livia Costescu Livia Costescu Fiul meu a dat bacalaureatul anul acesta, a luat note de trecere la toate probele, dar a picat din cauza unui profesor neatent sau incompetent care a corectat ... (vezi toată discuția)
Inscriere in clasa a v-a, conditionare continuare studii radu447 radu447 buna ziua. pentru inscrierea unui copil in clasa a V-a la un colegiu (din brasov) se cere semnarea unui parteneriat in care apare o clauza de incetare a ... (vezi toată discuția)