avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... disponibilizari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

disponibilizari

sunt una dintre miile de disponibilizatii de la CFR.As vrea sa stiu daca in perioada de 15 zile de preaviz sunt obligata sa vin la serviciu zilnic 8 ore sau 4 ore iar restul de 4 ore se presupune ca imi caut serviciu.Ce prevede Legea somajului?
Cel mai recent răspuns: FLORIN VASILIU , Consultant resurse umane 19:52, 5 Februarie 2010
Preavizul este de 20 de zile lucratoare iar pe perioada lui puteti lucra 4 ore si platita pentru 8 ore lucrate sau lucrati 10 zile cate 8 ore, depinde cum stabiliti cu angajatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preavizul florincristea07 florincristea07 La societatea în care lucrez se organizează disponibilizări(concedieri colective).Toți cei disponibilizați au primit preavizele pe un termen de 20 ... (vezi toată discuția)
Renuntare la preavizul de 15 zile? dumitrapetruta dumitrapetruta un post disponibilizat, cu 3 salarii, cu preaviz de 15 zile....:\">, cel disponibilizat, daca si-a gasit alt loc de munca si vrea sa plece in cursul preavizul ... (vezi toată discuția)
Concediere, cate ore trebuie sa lucrez in preaviz? nicoletabr22 nicoletabr22 Buna, Am si eu o intrebare. Recent am primit decizia de concediere cu art 65. In decizie se mentioneaza "posibilitatea angajatului de a se prezenta la ... (vezi toată discuția)