avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua! Am o întrebare legata de un plic ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua! Am o întrebare legata de un plic autoadresat unei ...

Bună ziua!
Am o întrebare legata de un plic autoadresat unei judecătorii pentru obținerea unei copii legalizate a unei hotărârii judecătorești cerută prin Portalul CSM plătit prin Ghișeu.ro.La posta din sat nu găsești timbre asa că am rugat un vecin să mi cumpere din oraș de la oficiu poștal.Doamna ia dat un plic mare unde a scris cu creion ce trebuia scris și un plic mai mic cu timbru tot scris,fiind 2 copii a dat 2 plicuri cu timbre.Am plătit 20 lei,taxa timbru judiciar 10 lei.Merg sa depun la posta plicul poștașul nu-l primește că nu are timbru,ca trebuia plicul mare gol și separat de plicul mic,ii explic ca în plicul ecererea și taxa de timbru judiciar și plic autoadresat.Nu e bine fiecare plic separat,ca e judecătorie și cine știe ce am pus și pana la urma a făcut AR nu a spus ce e și am mai plătit încă 10 lei.Cum trebuia trimis acest plic autoadresat la judecătorie?
Cel mai recent răspuns: Pausescu , utilizator 14:48, 17 Iulie 2024
Cei de la cadastru nu vor decit copie legalizată le a arătat originalul și le a spus ca exista copie în Primărie și nu au vrut decât copie legalizata conform cu originalu.Putem renunță la cadastru ca în hotărâre există tot dar a vrut să o facă din nou cu această ocazie.Daca poate cineva sa creadă de 2 ori am plătit prin Portal aceste copii,asa ia spus grefierilor de la judecătorie.Am ajuns de nu știm ce mai facem și unde să mergem.Din ce în ce mai rău am ajuns.
Cred ca vi s-a explicat mai mult decat bine!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! care sunt actele necesare pentru a legaliza o hotarare ... leonardy44 leonardy44 buna ziua! care sunt actele necesare pentru a legaliza o hotarare judecatoreasca? -se pot trimite acestea prin posta sau e mail,va rog? multumesc! (vezi toată discuția)
Solicitare sentinta legalizata prin posta Ares-3 Ares-3 Va rog frumos sa ma ajutati cu un model de cerere pentru obtinerea prin posta unui exemplar legalizat al unei sentinte. Daca are importanta pentru timbrare, ... (vezi toată discuția)
Hotarare de divort legalizata ContSters307192 ContSters307192 Buna ziua,am un var si vrea sa se recasatoreasca ,dar nu are o hotarare de divort originala ca sa poata prezenta la starea civila,poate depune o copie ... (vezi toată discuția)