avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... In urma cu 2 ani am fost obligat la munca in folosul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

In urma cu 2 ani am fost obligat la munca in folosul ...

Buna ziua . In urma cu 2 ani am fost obligat la munca in folosul comunitatii pt neplata contraventiilor eu fiind in strainatate internat intr o clinica pentru depresie . Am comunicat asta politie si primariei si timp de 2 ani nu am mai primit nici o citatie . Urmeaza sa ma intorc in romania deoarece situatia financiara nu mi permite sa ma tratez in continuare in strainatate . Nu sunt apt medical pentru munca asta confirmand si medicul se familie ( fiind in baza de date cu tulburari mintale depresie) . As dori sa stiu daca este prescrisă sancțiunea prestării si daca O.G. nr. ar5icolul 22 55/2002 a fost abrogat (.Potrivit dispozițiilor art. 211 din O.G. nr. 55/2002 privind regimul juridic al sancțiunii prestării unei activități în folosul comunității, executarea acestei sancțiuni se prescrie în termen de 2 ani de la data rămânerii irevocabile a hotărârii judecătorești prin care s-a aplicat sancțiunea.)Starea psihica nu mi permite sa ies din casa( stau inchis 24/24 fiind f anxios) si imi este frica ca sanctiunea sa nu fie transformata in inchisoare contraventionala . Amenzile sunt vechi 5-10 ani si cand au fost date inchisoarea contraventionala nu exista in lege . Va rog ajutati ma cu un raspuns multumesc
Ultima modificare: Marți, 16 Iulie 2024
Alexandrup91, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandrup91 , utilizator 20:39, 16 Iulie 2024
Pot invoca art 14 al 2 din og nr 2/2001
" Executarea sancţiunii amenzii contravenţionale se prescrie în termen de 2 ani de la data aplicării."
Data aplicarii fiind data deciziei definitive?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie! goldfish goldfish va rog din suflet sa ma ajutati cu 2 raspunsuri pt. intrebarile mele: 1.in ce termen se prescrie executarea sanctiunii amenzii ... (vezi toată discuția)
Cand se prescrie sanctiunea aplicata unei contraventii? Alex13e Alex13e Am contestat un proces verbal prin cara mi se suspenda dreptul de a conduce autovechicule. Au trecut 9 luni de la intocmirea procesului verbal si cred ca am ... (vezi toată discuția)
Daca se prescrie amenda pt neprimirea p.v densorean densorean daca se prescrie amenda pt.neprimirea p.v conform o.g 2 2001 art.14 se prescrie si suspendarea dreptului de a conduce autovehicole acsta fiind suspendat pt ... (vezi toată discuția)