avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... MI AU LUAT COPILUL IN VARSTA DE 3 ANI 5 JANDARMI UN ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

MI AU LUAT COPILUL IN VARSTA DE 3 ANI 5 JANDARMI UN PROCUROR ...

MI AU LUAT COPILUL IN VARSTA DE 3 ANI 5 JANDARMI UN PROCUROR SI UN ASISTENT SOCIALI INTRO VINERI LA 12 CA EU SA NU AM TIMP SA CAUT SA FAC APEL FARA SA FI PRIMIT VREO AVERTIZARE DIN PARTEA CUIVA AU VENIT PE 5 APRILIE 5 JANDARMI UN PROCUROR SI UN ASISTENT DE LA DGASPC HUSI CU DECRET PREZIDENTIAL IN CARE ASISTENTUL A SCRIS NEADEVARURI INPLUS MI SA REFUZAT PANA SI CEREREEA DE REINTEGRARE SAU ORICE FEL DE TIP DE CONTACT CU COPILUL DE 4 LUNI DE ZILE APOI UNDE INTREB TOTI DAU DIN UMAR CA NU PREA AU AUZIT CAZURI ASA CUM FAC SA IMI IAU COPILUL ACASA SI CUM CER EXPLICATII DE CE AU ACTIONAT IN ACEST MOD BRUTAL

Alte discuții în legătură

Copil retinut de tata- mama alungata din locuinta laur2013 laur2013 buna ziua,revin cu o intrebare in numele unei cunostinte care locuieste la tara si nu are posibilitatea de a va contacta,intrebarea fiind urmatoarea: daca ... (vezi toată discuția)
Psihologul desemnat de instanță nu mai profesează, ce trebuie să fac? dgaspc și executorul nu știu nimic și de o lună se bate pasul pe loc Mmii Mmii Buna seara! Am si eu o nelamurire. Acum o luna de zile s-a desemnat un psiholog in vederea consilierii psihologice a fiului meu de 4 ani, pe care tatal lui il ... (vezi toată discuția)
.. chiar nu exista ..legi ??!!!!-nerespectare program vizita minor tutu12 tutu12 ..in urma unui divort cu minori , in care s-a stabilit un progrm vizita minori , mama fiicei mele ( intelectual ) nu respecta programul de vizita minor , de ... (vezi toată discuția)