avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua! Cei de la icredit au voie sa ma viziteze ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua! Cei de la icredit au voie sa ma viziteze la locul ...

Bună ziua! Cei de la icredit au voie sa ma viziteze la locul de munca? Ia spus și șefului ca să plătesc rata la ei! Am doar o săptămână întârziere! Ce se poate face în situația asta?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Surcel , Avocat 11:14, 18 Iulie 2024
Nu puteti face nimic, daca seful firmei ii primeste in audienta.
Seful decide ce face si pe cine primeste.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Iulie 2024
Dapix, utilizator
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bineînțeles că nu au voie să procedeze astfel. Legea e de interpretare strictă cu privire la modalitățile în care se execută un debit. Puteți să-i dați în judecată pentru prejudicii morale; taxa de timbru e fixă, 100 de lei, daunele morale le puteți cere în ce cuantum vă taie capul. Apelați însă la un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune cominatorii omatcons omatcons Bună seara. Sunt în posesia unei hotărâri judecătoreşti irevocabile investită cu titlu executoriu contra instituţiei Primarului, pentru obligaţia de ... (vezi toată discuția)
taxa timbru judiciar sexu sexu Art. 7. - Actiunile privind stabilirea si acordarea de despagubiri pentru daunele morale aduse onoarei, demnitatii sau reputatiei unei persoane fizice se ... (vezi toată discuția)
Daune cominatorii marfan marfan Buna ziua, Am depus inscris pt acordare daune cominatorii in valoare de 15 ron/zi. Nu aveam avocat langa mine, nici alte surse de informare. Acum constat ... (vezi toată discuția)