avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună, sun divortat ,plătesc pensie alimentara ,am un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună, sun divortat ,plătesc pensie alimentara ,am un minor ...

Bună, sun divortat ,plătesc pensie alimentara ,am un minor de 14 ani eu locuiesc în Anglia și as dori sa îl aduc în vacante ,ce pot face? Pe cale legala ?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 22:06, 17 Iulie 2024
Solicitați în instanta stabilirea unui program de vizita.etcetc.Discutati cu un av și începeți demersurile procesele au inceput sa dureze din ce în ce mai mult datorita aglomerării instantelor.
Dacă aveți deja program de vizita stabilit prin hotararea/actul notarial de divorț atunci puteți solicita, pe calea instantei de judecata, suplinirea acordului mamei în vederea venirii copilului la dvs în vacanta de vara sau alte vacante școlare.
Contactați un avocat și discutați în detaliu toate aspectele juridice referitoare la situația dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie minori Sorina75 Sorina75 Buna ziua, Povestea mea. Am divortat in urma cu 4 ani, sunt tata a doi minori, minori care au fost incredintati mamei in sentinta de divort. Acum sunt ... (vezi toată discuția)
Ce pot face spre a-mi fi incredintat copilul aladin1068 aladin1068 Buna seara, Vreau sa-i fie bine copilului meu! Faptele: In 2009 am divortat, din culpa comuna. Am hotarat impreuna ca este cel mai bine pentru copil sa ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine dreptul de a scoate copilul din tara fara acordul mamei, pentru a-l duce in vizita la bunici? mindpw mindpw Buna ziua, Sunt divortat si am un copil cu fosta sotie. Custodia este comuna. Parintii mei locuiesc in afara tarii, pe teritoriul Uniunii Europene. Doresc ... (vezi toată discuția)