avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie minori

Buna ziua,
Povestea mea.
Am divortat in urma cu 4 ani, sunt tata a doi minori, minori care au fost incredintati mamei in sentinta de divort. Acum sunt stabilit in Canada, sunt permanent rezident si doresc sa aduc copiii in vacanta aici in Canada. Relatia mea cu mama copiiilor e foarte alterata deci cu sigiranta mama lor nu-mi va da acordul sa aduc copiii aici in vacanta.
In sentinta de divort s-a stabilit ca am dreptul de vizita o luna in vacanta de vara.
Care sunt demersurile ce ar trebuii sa le fac sa pot sa aduc copiii la mine o luna in vacanta de vara.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:23, 8 Iulie 2014
Sa cereti in instanta suplinirea acordului mamei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Programul de vizita al minorului care locuieste in strainatate la parintele caruia nu ia fost incredintat spre crestere si educare HorynaGabriela HorynaGabriela ma aflu in danemarca impreuna cu fiul meu in varsta de 7 ani,acesta imi este incredintat mie spre crestere si educare.Eu sunt inregistrata iar pentru a-mi ... (vezi toată discuția)
Reinnoire pasaport copil minor fara acordul celuilalt parinte eagle_free eagle_free buna ziua, As dori si eu o lamurire. Un cuplu de cetateni romani este divortat in spania, iar copilului minor de 9 ani ii expira pasaportul peste cateva ... (vezi toată discuția)
Doua intrebari? gogudany gogudany 1)-Am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila cu titlu executoriu,in urma unui divort in care sotiei i-a fost incredintat copilul minor de numai ... (vezi toată discuția)