avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... am depus la primarie o cerere pentru o adeverinta de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

am depus la primarie o cerere pentru o adeverinta de posesie ...

am depus la primarie o cerere pentru o adeverinta de posesie a unui teren, fiindu-mi necesara la cadastru pentru notarea posesiei in baza legii 7/1996 art. 41 alin 8, iar cei de la registrul agricol si nici secretarul primariei nu vor sa o elibereze. mentionez ca eu am platit impozitul pentru acest teren si il detin de 20 ani. ce pot face? care sunt pasii de urmat? multumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Iulie 2024
Giorgiana_Diana, utilizator

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare adeverinta de la registrul agricol! xander123 xander123 Functionarii unei primari refuza dreptul unei batrane la o adeverinta de la registrul agricol motivand faptul ca are restante la impozitul pe casa si teren. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, vă rog frumos aș avea nevoie de ajutor. un prieten ... Kyuna76 Kyuna76 Bună ziua, vă rog frumos ași avea nevoie de ajutor. Un prieten deține un teren și o cabană pe care a contruit-o el, teren cumpărat cu acte de mână ... (vezi toată discuția)
Notarea posesiei pentru suprafețe în plus care depășesc procentele din l7/1996. GicaRo GicaRo Bună ziua, Mai jos descriu o situație pentru care cer sprijinul celor cu expertiză în domeniu, cu mulțumiri anticipate. În urma măsurătorilor ... (vezi toată discuția)