avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara.Am avut un proces de moștenire,am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara.Am avut un proces de moștenire,am sentința civilă ...

Bună seara.Am avut un proces de moștenire,am sentința civilă definitiva și irevocabilă, cadastru și carte funciară pe teren,dar la mențiuni scrie că una dintre părți a deschis acțiune în instanță! Acțiunea este pe aceeași temă,adică deschide același proces ,.Poate deschide de cate ori vrea acțiune? Adică eu nu pot constitui sau vinde niciodată,cu toate că sânt proprietar,? Mulțumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Model cerere chemare in judecata pentru anularea unei sentinte civile pronuntata intr-un dosar anterior mary6 mary6 buna ziua,cu mare respect va rog sa-mi da-ti si mie un sfat,doresc sa deschid un proces civil legat de o sentinta civila pronuntata intr-un dosar ... (vezi toată discuția)
Blocare carte funciara + proces constatare nulitate absoluta a titlului de proprietate ioanam18 ioanam18 Buna ziua. Bunicul meu si fratele lui, s-au judecat cu Scoala si cu Primaria comunei timp de 17 ani sa poata intra in drepturi pe un teren de 1,5 ha pe care il ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren aledical aledical buna ziua am mostenit un teren sintem patru persoane ,am o notare de revendicare din 2004 la judecatorie iar dosarul cu numarul care apare in cf nu are nici o ... (vezi toată discuția)