avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Rele Tratamente la job
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Rele Tratamente la job

Bună seara!
Eu aș dori să dau în judecată angajatorul pentru rele tratamente la locul de muncă, nerespectarea pauzelor legale, în special pauza de masă, stresul asupra angajatului cu țipete constante.
Aș dori să cer daune morale pt ca din cauza faptului ca nu reușeam niciodată să îmi iau pauză de masă din cauză ca venea și te întrerupea în timp ce îți luai prânzul, am dezvoltat anxietate pe bază de stres și am am ajuns la urgențe cu probleme gastro-intestinale.
Aș dori ca acest fost angajator să suporte cheltuielile mele pentru consultații și medicamente cel puțin, plus toată trauma morală pe care mi-a instalat-o timp de 4 luni de zile.
Acest angajator m-a distrus moral și fizic.
Rog ajutor într-o consultație.
Acest angajator nu ar trebui să mai aibă subalterni!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:21, 18 Iulie 2024
Angajatorul este obligat, in temeiul normelor si principiilor raspunderii civile contractuale, sa il despagubeasca pe salariat in situatia in care acesta a suferit un prejudiciu material sau moral din culpa angajatorului in timpul indeplinirii obligatiilor de serviciu sau in legatura cu serviciul.

Ceea ce ati postat ar trebui sa si dovediti in instanta, astfel incat sa aveti credibilitate si poate sanse de castig.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune maria_2012 maria_2012 Buna ziua. As dori sa stiu daca pot da angajatorul in judecata pt o concediere dovedita ilegala , prin sentinta definitiva a unei curti de apel. Daca da, ce ... (vezi toată discuția)
Daune morale- conditii aroxana22 aroxana22 Buna ziua. As dori sa stiu in ce conditii pot solicita in instanta daune morale fostului angajator. Mentionez ca am castigat procesul cu ei. Acum doresc sa ii ... (vezi toată discuția)
Contestare decizie tudor16 tudor16 La contestarea deciziei unilaterale a angajatorului de modificxare a contractului individual de munca se pot cere si daune morale? Mentionez ca angajatorul a ... (vezi toată discuția)