avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Garantor in contract de colaborare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Garantor in contract de colaborare

Buna ziua,

Lucrez cu o firma din afara pe un contract de colaborare de aproape un an de zile ( inainte am lucrat cu ei 3 ani pe contract de munca). Activitatea muncii este in IT, nimic iesit din comun, practic am schimbat din contract de munca intr-unul de colaborare.
De curand am primit cererea de a semna un contract de fidejusiune/garantor intre mine si compania cu care am contract de colaborare, pentru eventualele datorii ale firmei mele. Datorii care ar putea aparea in urma nerespectarii clauzelor din contractul de colaborare.

Din experienta dumneavostra stiti daca este o practica comuna pentru contractele de colaborare? Mentionez ca firma cu care colaborez este una foarte mare la nivel global.

Nu imi dau seama daca sa ma ingrijorez sau este doar o un act aditional de siguranta pentru ei, desi timp de un an de zile am colaborat fara probleme.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Act aditional pregatire profesionala abuziv BAMO BAMO Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: pentru a practica meseria pentru care am fost angajata acum 4 ani am avut nevoie de o atestare profesionala. ... (vezi toată discuția)
E legal sau nu?va rog,am nevoie de o solutie! AryanaSonya26 AryanaSonya26 Buna ziua,am o nelamurire si va rog sa ma ajutati...In anul 2009 am incheiat un contract de colaborare cu firma X (stiu ca nu pot mentiona numele ... (vezi toată discuția)
Clauza de neconcurenta - efecte negative asupra salariatului andreismith andreismith Buna ziua, Vin si eu la voi cu o mare nelamurire. Sunt angajat de 11 luni la o firma de IT. Contractul pe care il am cu aceasta firma cuprinde si clauza de ... (vezi toată discuția)