avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara! Catre cine ma pot adresa in cazul in care ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara! Catre cine ma pot adresa in cazul in care la anveloparea ...

Buna seara! Catre cine ma pot adresa in cazul in care la anveloparea blocului muncitorii au inodat frtunul de la aerr conditionat, apa s-a inflitrqt in casa si a cazut pe televizor, care implicit s-a stricat? Mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 19 Iulie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:46, 19 Iulie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Notificati firma de care apartin lucratorii prin posta cu confirmare de primire si cereti despagubiri. Mentionati ca daca nu va intelegeti pe cale amiabilasunteti dispusa sa deschideti actiune in instanta pentru a cere daune materiale si/ sau daune morale. Ar trebui sa aveti poze cu inodarea furtunului, cu apa infiltrata in casa si cu deterioarea televizorului.
In instanta va trebuie sa cereti efectuarea unei expertize tehnice judiciare in specializarea ctii. si in specializarea electronice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme acoperis casa zimplu zimplu Buna ziua, casa parintilor mei este situata intr-o zona rurala unde nu sunt riscuri de inundatii, cutremur sau alunecari de teren. Casa este construita undeva ... (vezi toată discuția)
Pentru o expertiza a constructiei mele Ioana Baltoiu Ioana Baltoiu Buna dimineata! Am fost afectată de lucrarile unui hipermarket, mai concret mi sau crapat pereti casei atat exterior cat si interior.Hipermaketul a a ... (vezi toată discuția)
Am fost inundat si nu am asigurare bogdans1984 bogdans1984 Buna ziua, Ieri mi-a fost inundat apartamentul de catre vecinul de deasupra, mai exact din cauza hidroizolatiei terasei apartamentului de deasupra, care ... (vezi toată discuția)