avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Am o nelămurire legata de concedierea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Am o nelămurire legata de concedierea pentru necorespundere ...

Bună ziua! Am o nelămurire legata de concedierea pentru necorespundere profesionala. Angajatorul are la dispoziție 30 de zile calebdaristice pentru a emite decizia de concediere, din data la care s-a stabilit necorepunderea profesionala. În același timp, este obligația angajatorului de a acorda preaviz de cel puțin 20 zile lucrătoare. Asta înseamnă că vor exista doua decizii? Adică una prin câte se dispune concedierea și alta emisa la finele preavizului, cu încetarea efectiva a CIM ului? Asta, în ideea respectării ambelor termene....
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:37, 19 Iulie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este corecta interpretarea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere cim cu art.61,lit.d monicagheorghe monicagheorghe Bună ziua, Vă rog frumos, să mă ajutaţi cu un răspuns: un angajat a început lucrul în data de 13.05.2013. Nu corespunde profesioanl, motiv pentru ... (vezi toată discuția)
Incheiere cim carmen a carmen a Buna ziua, As dori sa stiu care este termenul legal in care se poate incheia un contract de munca cu motivatia : \"necorespunzator postului\" ? Conform ... (vezi toată discuția)
Concediere prares prares Cum se procedează la concediere în cazul în care salariatul nu corespunde profesional locului de muncă?... Si care sunt efectele? (vezi toată discuția)