avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua!Am stat cu chirie in ultimii doi ani si am ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua!Am stat cu chirie in ultimii doi ani si am platit mereu ...

Buna ziua!Am stat cu chirie in ultimii doi ani si am platit mereu asociatia exact cum era fracturat lunar(in pretul careia era trecuta si apa folosita in luna respectiva).Fara prea multe explicatii , m-am trezit cu vreo 800 de lei extra luna aceasta pentru ca aparent contabila a incurcat in tot acest timp index ul (digital)meu cu al unui vecin si respectiv ne-am platit consumul viceversa.Vecinul sta mai mult la tara,insa eu aveam mai mereu un consum lunar mediu platit de 5-6 m3.Pentru ca e greu sa scot mari informatii de la asociatie si pentru ca imi pare dubioasa treaba, urmeza si intrebarea mea: Sunt obligat legal sa platesc suma respectiva avand in vedere ca in principat e greseala lor si ca nici nu mi-au dat mari explicatii?va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Plata apa canal Adrii Adrii Ultimul index pe fact individuala a fost 580 buc si 793 baie. Daca urmatoarea factura ar fi venit tot pe individual ar fi venit pe negativ. Pe minus deoarece ... (vezi toată discuția)
Calcul consum apa Diana-D Diana-D Buna ziua, Sunt proprietara unei garsoniere in care locuieste fratele meu. Serviciul nu ii permite sa ajunga la asociatie in timpul programului ... (vezi toată discuția)
Unde reclam administratorul de bloc Flory0000 Flory0000 Cum pot demonstra ca administratorul mi-a bagat la plata pe anul trecut mai multi m3 de apa fata de cat am consumat? (vezi toată discuția)