avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua,în urma cu 14 ani am depus un dosar pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua,în urma cu 14 ani am depus un dosar pentru paternitate ...

Bună ziua,în urma cu 14 ani am depus un dosar pentru paternitate în care era obligat sa plătească la copil pensie alimentara dar hârtia care am primit-o de la judecatorie am pierdut o,am fost la arhiva judecătoriei și nu îmi găsește dosarul respectiv,avocatul fiind plecat în străinătate.Unde trebuie să mă adresez să o recapăt din nou pentru ca tatăl copilului nu vrea sa îmi trimită pensie și la politie nu pot merge sa fac plângere
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 13:24, 26 Iulie 2024
Cautati date despe dosar si cu ele mergeti la judecatoria care a pronuntat hotararea.
Buna ziua. Cadru militar, prins in flagrant, inafara serviciului. S-a dispus arestarea preventiva de 30 zile, de catre tribunalul militar. Daca va cere demisia de la unitatea militara, se va face declinare de competente? Doreste transferul dosarului de la tribunalul militar, la cel civil, pentru a fi judecat ca civil, ci nu ca militar. In momentul actual, se afla sub arest.
Conteaza cașitatea de la momentul comiterii infractiunii. Vorbiti totusi cu un avocat.
Dar nu știu nimic și nici nu apare acolo ca am depus dosarul de paternitate

Liliana Gradinaru a scris:

Cautati date despe dosar si cu ele mergeti la judecatoria care a pronuntat hotararea.

Daca ati depus, ceva pe undeva exista. daca nu stiti sa cautati, vorbiti cu un avocaxt. Date despre dosar sunt: data introducerii, dovada numar dosar, orice legat de asta, expertiza IML etc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. cadru militar, prins in flagrant, in afara serviciului. ... mykonos mykonos Buna ziua. Cadru militar, prins in flagrant, inafara serviciului. S-a dispus arestarea preventiva de 30 zile, de catre tribunalul militar. Daca va cere demisia ... (vezi toată discuția)
Cum obtin certificat de nastere al copilului Scumpulica Scumpulica Buna ziua am fost trimisa in tribunal de catre starea civila pentru a mi stabili instanta nume de familie al copilului. Copilul este conceput in timpul ... (vezi toată discuția)
Arestarea preventiva floare-albastra floare-albastra inftactiune: luare de mita durata arest preventiv: 24 h + 29 zile + 60 zile intrebare: pe 10 sept. expira si cele 60 zile, se mai prelungeste mandatul de ... (vezi toată discuția)