avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua. Am o hotărâre judecatoreasca definitiva ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua. Am o hotărâre judecatoreasca definitiva privind ...

Bună ziua. Am o hotărâre judecatoreasca definitiva privind plata pensiei alimentare. Tatăl copilului, cel vizat sa plătească, nu are loc de munca și nici nu a achitat niciodată după rămânerea definitiva a hotărârii pensie alimentara. Pe lângă acestea, conform hotărârii trebuie sa achite retroactiv pe 1 un și 4 luni, fapt ce nu s-a întâmplat.
Am fost la un executor și mi-a spus ca, neexistând venituri sau bunuri mobile sau imobile, practic fac procedura de executare degeaba și m-a sfătuit sa merg direct la un procuror sa depun plângere împotriva numitului pt neexecutarea hotărârii judecătorești.
Este posibil sa fac plângerea fără procedura de executare?

Plângerea penala și executarea silita sunt proceduri distincte.Faceti plângere penala pt abandon de familie poate se stresează puțin și începe sa plătească..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pensie alimentara neplatita de doi ani jumatate Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua. Am divortat din iunie 2009 iar in sentinta de divort (care este definitiva si irevocabila) s-a stabilit o pensie alimentara pe care fostul meu sot ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ELA39 ELA39 din ianuarie 2006 nu am mai primit pensie alimentara,pentru copiii mei(doi).tatal lor a iesit in ordonanta.primeam 170 ron.ce demersuri trebuiesc facute si ... (vezi toată discuția)
Recuperare pensie intretinere crispi crispi Dupa divort ,am cerut pensie de intretinere pt baiatul meu care este student.Fostul meu sot lucreaza la o firma italiana care are sediul in Elvetia.Bineinteles ... (vezi toată discuția)