avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua . De un ani de zile aproximativ suntem ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua . De un ani de zile aproximativ suntem terorizați ...

Buna ziua . De un ani de zile aproximativ suntem terorizați de functionarea unui teren de fotbal sintetic care este lipit de curtea noastră și are Activitate Non Stop . Nu s-a solicitat acordul meu nici al vecinilor la obtinerea autorizatiei Din cauza strigatelor , gălăgie foarte mari, mingii bubuite , fluierelor, pur si simplu nu ne mai vine sa iesi in propria curte .De asemenea luminile puternice al terenului sunt proiectate si pe locuinta , perturbandu-ne. Autoritatile locale ridica din umeri spunand ca din punctul lor de vedere sunt legal autorizati . CINE ESTE IN DREPT SA AUTORIZEZE ACESTE TERENURI DE SPORT IN BAZA CAREI LEGI?
Ce este de facut ? Va rog frumos sa ma ajuți cu un răspuns ca nu știu ce sa mai fac

Alte discuții în legătură

Anulare autorizatie de functionare teren de fotbal Sever Simion Sever Simion Buna ziua . De cativa ani de zile sunt terorizat de functionarea unui teren de fotbal care este lipit de curtea mea . Nu s-a solicitat acordul vecinilor la ... (vezi toată discuția)
Anulare autorizatie teren de fotbal remus_g remus_g Buna ziua . De cativa ani de zile sunt terorizat de functionarea unui teren de fotbal care este lipit de curtea mea . Nu s-a solicitat acordul vecinilor la ... (vezi toată discuția)
Baza sportiva - cine o inchide si cum? KLM4 KLM4 Primaria sector 4 si politia (MAI cat si locala) tolereaza fara rusine de 8 ani o baza sportiva neautorizata si cu program non stop stabilit de capul ... (vezi toată discuția)