avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare autorizatie teren de fotbal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare autorizatie teren de fotbal

Buna ziua . De cativa ani de zile sunt terorizat de functionarea unui teren de fotbal care este lipit de curtea mea . Nu s-a solicitat acordul vecinilor la obtinerea autorizatiei pe motiv ca pe vremuri functiona aici o baza sportiva insa intre timp activitatea fusese sistata iar terenul are un nou proprietar. Din cauza strigatelor , invectivelor , fluierelor, nu mai putem iesi in propria curte .De asemenea luminile puternice al terenului sunt proiectate si pe locuinta , perturbandu-ne. Autoritatile locale ridica din umeri spunand ca din punctul lor de vedere sunt legal autorizati . Ce este de facut ?
Cel mai recent răspuns: Sever Simion , Consultant resurse umane 11:42, 19 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. Sesizați organele de poliție locală și apoi pe cele din poliția națională de fiecare dată când sunteți deranjați de „strigatele , invectivele și fluierăturile” celor ce zic că practică un sport.
Solicitați copii după procesele verbale de amendare pentru deranjarea liniștii publice spre a le folosii ulterior ca probe.
2. Executați câteva planșe fotografice și dacă este posibil și o filmare din care să se vadă că „luminile puternice al terenului sunt proiectate și pe locuința” Dvs. și că „din cauza strigatelor , invectivelor , fluierelor, nu mai puteți ieși în propria curte”.
3. În final formulați o sesizare-memoriu prin care solicitați ridicarea autorizației de funcționare a bazei sportive și menționați în final că dacă nu se va lua această măsură vă veți adresa justiției, cea ce veți și face.
Va multumesc. Cam asta m-am si gandit sa fac. Va tin la curent.
Cum ati rezolvat pana la urma? Si eu am aceasta situatie. Cui ati facut memoriul?

remus_g a scris:

Va multumesc. Cam asta m-am si gandit sa fac. Va tin la curent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare autorizatie de functionare teren de fotbal Sever Simion Sever Simion Buna ziua . De cativa ani de zile sunt terorizat de functionarea unui teren de fotbal care este lipit de curtea mea . Nu s-a solicitat acordul vecinilor la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . de un ani de zile aproximativ suntem terorizați ... Alex1155 Alex1155 Buna ziua . De un ani de zile aproximativ suntem terorizați de functionarea unui teren de fotbal sintetic care este lipit de curtea noastră și are ... (vezi toată discuția)
Baza sportiva - cine o inchide si cum? KLM4 KLM4 Primaria sector 4 si politia (MAI cat si locala) tolereaza fara rusine de 8 ani o baza sportiva neautorizata si cu program non stop stabilit de capul ... (vezi toată discuția)