avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua. Cadru militar, prins in flagrant, in afara ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua. Cadru militar, prins in flagrant, in afara serviciului. ...

Buna ziua. Cadru militar, prins in flagrant, inafara serviciului. S-a dispus arestarea preventiva de 30 zile, de catre tribunalul militar. Daca va cere demisia de la unitatea militara, se va face declinare de competente? Doreste transferul dosarului de la tribunalul militar, la cel civil, pentru a fi judecat ca civil, ci nu ca militar. In momentul actual, se afla sub arest.
Nu. Dosarul se va judeca tot de către instanța militară. Sfatul meu este să-și angajeze un avocat, pentru o rezolvare a situației cât mai favorabilă.

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua,în urma cu 14 ani am depus un dosar pentru paternitate ... Adriana ioana Adriana ioana Bună ziua,în urma cu 14 ani am depus un dosar pentru paternitate în care era obligat sa plătească la copil pensie alimentara dar hârtia care am primit-o ... (vezi toată discuția)
Competenta instante Decebal58 Decebal58 Ce instanta este competenta, pentru neacordarea ajutoarelor, in conformitate cu prevederile Leg.284/2010(abrogata),la pensionarii militari? (vezi toată discuția)
Studiere stadiu dosar penal Isabela30 Isabela30 Pot ca sotie sa cer studierea dosarului soțului meu care se afla in faza de urmărire penală aflându.se in arest preventiv (vezi toată discuția)