avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Salutare la cât timp,se pune poprire pe cont la o ...
Discuție deschisă în Executare silită

Salutare la cât timp,se pune poprire pe cont la o hotărâre ...

Salutare la cât timp,se pune poprire pe,cont la o hotărâre judecătorească? Eu am primit o,hotărâre ( am vazut-o pe,site ) nu e definitiva am drept de apel. E vb de un proces cu orange ( invest kapital ) cv cu cerere de valoare redusă. Mai pot face cv ?
Cel mai recent răspuns: cns777 , utilizator 08:09, 8 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Făcând apel puteți trage de timp cel puțin un an sau chiar mai mult.Termenul de apel va curge de la data la care o sa primiți hotărârea acasă.Daca suma e mare atunci ar trebui sa consultati măcar un av pt a va făceau apel cum trebuie.
Suma e undeva la 3300 lei. Contractul cu ei a fost facut in 2018 si ei m au dat in judecata in 2023. Pe firma e contractul si de aia intrebam . Ma puteti ajuta dvs ? Merge chestia cu prescrierea ?
acest răspuns util
Prescriptia trebuia invocata de la inceput la fond, prin intampinare.

Dapix a scris:

Prescriptia trebuia invocata de la inceput la fond, prin intampinare.

Da știam cv dar am dormit pe mine. Mai pot face cv ? Ideea e ca nu știu când pun ei poprire pe contul firmei și dacă pun poprirea doar pe suma respectivă sau îmi blochează toate sumele din cont !
acest răspuns util
Buna ziua ma puteti ajuta cu apelul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare-partaj-sulta catre sot stabilita in urma partajului orzeaadriana orzeaadriana V-am retinut atentia si la începutul acestui an asupra cazului meu, revin cu urmatoarea problema: Tocmai am primit hotărârea definitivă și irevocabilă ... (vezi toată discuția)
Poprire apaminerala apaminerala Buna tuturor Sunt noua pe forum si va comunic problema pe care am intampinat-o ..poate mai sunt patiti ca mine... Se pune o poprire pe contul bancar al ... (vezi toată discuția)
Executare silita alexandrina74 alexandrina74 cei de la eos ma pot executa silit pt o factura orange din 2010?am platit celor de la eos aproximativ jumate din suma dde care am fost instiintat iar ultima ... (vezi toată discuția)