avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Titu Maiorescu vs Nicolae Titulescu
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Titu Maiorescu vs Nicolae Titulescu

Care facultate de drept este mai buna Titu Maiorescu sau Nicolae Titulescu?Mai sunt cateva zile pana la sfarsitul sesiunii de inscrieri si nu stiu pe care sa o aleg... (tin sa precizez faptul ca o sa aleg un program de invatamant la distanta-desi nu cred ca are vreo importanta lucrul acesta)
Cel mai recent răspuns: 1gaby2 , utilizator 20:33, 21 Iulie 2024
(stiu ca intrebarea nu e incadrata in categoria corespunzatoare, dar meniul de selectare nu mi s-a afisat cum ar fi trebuit )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masterat in drept la universitatea titu maiorescu vella85 vella85 Buna ziua.Sunt si eu o proaspat absolventa a facultatii de Drept, si intentionez sa urmez un master.Problema e k dupa ce am cantarit toate optiunile oferite de ... (vezi toată discuția)
Universitatea nicolae titulescu vs universitatea titu maiorescu ContSters183660 ContSters183660 Universitatea Nicolae Titulescu vs Universitatea Titu Maiorescu Ce ar fi mai bine sa aleg pentru Facultatea de Drept ? Argumente PRO si CONTRA Care ... (vezi toată discuția)
facultati bune pt masterat 2011 sbdcl sbdcl cine a fost la nicolae titulescu sau titu maiorescu ce parere au de masterat acolo,cum este modalitatea de predare ,se cer bani in plus cum am auzit ?rasp va ... (vezi toată discuția)