avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna. Eu am un copil cu un alt bărbat în Germania. ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna. Eu am un copil cu un alt bărbat în Germania. Eram încă ...

Buna. Eu am un copil cu un alt bărbat în Germania. Eram încă căsătorită când am născutsi am divortat la cateva luni dupa nastere, aici s a făcut recunoașterea paternității de către tatăl biologic pt ca a fost prezent fostul soț și a semnat ca nu e al lui. Acum întrebarea mea este: în România se poate face certificatul romanesc procura și pasaport pt copil pe numele fostului soț ca să ma pot întoarce în Germania pana la terminarea procesului pt tagada de paternitate deoarece eu nu mai am domiciliu în Ro și sunt stabilita în Germania. Va mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Recunoastere copil macoal macoal buna ziua! povestea e simpla...o femeie ,casatorita, dar separata de sotul ei de vreo doi ani,a dat nastere unui copil cu un alt barbat cu care traieste si ... (vezi toată discuția)
Recunoastere copil in afara casatoriei nebv nebv Buna ziua, doresc sa va pun o intrebare pentru un prieten. Prietena lui (romanca ca si el) cu care locuieste de 2 ani (in Germania), a fost casatorita ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am și eu nevoie de ajutorul dumneavoastră.eu din anul 2011 nu mai locuiesc ... Inka75 Inka75 Bună Am și eu o problemă. Eu din anul 2011 nu mai locuiesc cu primul meu soț. După doi ani am cunoscut alt bărbat care ulterior a devenit soțul meu. ... (vezi toată discuția)