avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recuperare permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recuperare permis de conducere

Am avut un accident in 30.12.2023. Pasagerul din cealalta masina a anuntat politia/ambulanta. Desi nu a fost nevoie de ingrijiri medicale pentru nici o persoana implicata, si nu s-a depus plangere, am avut permisul suspentat, si mi s-a eliberat dovada cu drept de circulatie care se tot prelungeste pana la solutionarea dosarului.
Va rog sa imi spuneti daca stiti vreo cale prin care pot recupera permisul pe o perioada determinata pentru a ma deplasa in afara tarii. Avand in vedere ca nu am dreptul de a conduce suspendat, ar trebui sa fie posibil acest lucru?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 13:51, 22 Iulie 2024
Pana la solutionarea dosarului penal nu vi se restituie permisul.
Multumesc pentru raspuns.
Este posibil ca aceasta solutionare sa dureze 1-2 ani.
Exista o cale legala sa pot conduce si in afara tarii?
Nu exista nici o cale legala. Luati alt mijloc de transport.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere permis strain, cu drept de circulatie Cica_m11 Cica_m11 Buna seara! Voi fi recunoscator pentru raspuns la urmatoarele intrebari. Acum o saptamana am fost implicat intr-un accident de circulatie, am tamponat un ... (vezi toată discuția)
Permis auto retinut 90 zile, dar nerecuperat de 1 an iahim87 iahim87 Buna ziua, Acum 1 an am fost implicat intr-un accident auto si mi-a fost retinut permisul timp de 90 zile pentru neacordare prioritate. Masina pe care am ... (vezi toată discuția)
Accident circulatie anca280 anca280 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea: anult trecut in luna aprilie am fost implicat intr-un accident de circulatie soldat cu victime ... (vezi toată discuția)