avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna.ziua. As dori sa știu către ce instituție se ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna.ziua. As dori sa știu către ce instituție se poate adresa ...

Buna.ziua.
As dori sa știu către ce instituție se poate adresa și ce acte sunt necesare,unui cetățean străin ,care a făcut facultatea de medicina în România, dar specializarea în Israel ,pentru recunoasterea acesteia din urma ,pe teritoriul tarii și pentru a putea profesa ca specialist intr-un anumit domeniu. Menționez ca cetățeanul are soția cu cetățenie romana.
Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Obtinere cetatenie cetatean israelian Beatriceasla Beatriceasla Buna ziua. Logodnicul meu este cetatean israelian si ar dori sa obtina cetatenia romana dar nu stim exact care sunt conditiile de obtinere a acesteia. Precizez ... (vezi toată discuția)
Interzicere vizita tel aviv angelhorvat angelhorvat Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Mama mea a plecat astazi in Israel in vizita pentru 14 zile, (bilet cumparat dus-intors cu compania aeriana a ... (vezi toată discuția)
Eliberare certificat nastere pentru cetatean israelian AndrewRand AndrewRand Buna ziua, Sunt cetatean Israelian, nascut in Israel iar bunicii mei sunt cetateni romani. Recent, am obtinut cetatenia Romana si as dori sa aplic si pentru ... (vezi toată discuția)