avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Eliberare Certificat Nastere Pentru Cetatean Israelian
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Eliberare Certificat Nastere Pentru Cetatean Israelian

Buna ziua,
Sunt cetatean Israelian, nascut in Israel iar bunicii mei sunt cetateni romani. Recent, am obtinut cetatenia Romana si as dori sa aplic si pentru pasaport. Dar, mai intai, am nevoie de certificat de nastere.

Ati putea sa imi comunicati lista de documente necesare pentru obtinerea certificatului de nastere si institutia unde ar trebui sa le depun.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 13:42, 12 Martie 2022
Pentru a obține certificatul de naștere romanesc este necesar sa solicitați transcrierea certificatului de naștere din Israel. Pentru ca solicitați acest lucru ca urmare a dobândirii cetățeniei române, solicitarea se poate depune la orice Serviciu de Stare Civila din țară, iar procedura durează cam 30 de zile.
Când va decideți unde solicitați transcrierea, întrați pe site-ul instituției pentru a vedea actele necesare, nu e o procedura foarte complicata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere acte pentru copii nascuti in israel marap marap Un cetatean roman si israelian cu domiciliul in Israel, are cu o femeie cetatean moldovean doi copii. Nu sunt casatoriti, copiii s-au nascut in Israel, el este ... (vezi toată discuția)
Act nastere abugararah abugararah [Editat - V-am editat datele personale, nu este bine pentru dvs. sa fie afisate in acest fel pe internet. Va rog nu mai scrieti cu litere mari, este greu de ... (vezi toată discuția)
Obtinere cetatenie romana de catre minori israelieni nicoletastoian11 nicoletastoian11 Buna, Daca imi poate raspunde cineva: Care este procedura si documentele necesare pentru ca 3 minori israelieni (tatal lor a obtinut cetatenia romana, iar ... (vezi toată discuția)