avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Art. 21 alin. (3) din OG nr. 2/2001: ,,Sancţiunea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Art. 21 alin. (3) din OG nr. 2/2001: ,,Sancţiunea .... şi trebuie să fie proporţională..."

Buna ziua!

Am fost surprins de un aparat radar cu viteza de 86km/h in interiorul unei localitati (limita de viteza 50km/h), in dreptul unei gradinite, unde exista o limitare de 30km/h insotita de semnul "Atentie Copii!". Dat fiind contextul (era duminica, ora 20:00, vacanta de vara) daca contest disproportionalitatea sanctiunii complementare de suspendare a dreptului de a conduce pentru 90 de zile raportata la contextul savarsirii contraventiei am vreo sansa de izbanda?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:32, 23 Iulie 2024
Nimeni nu va poate spune =ce sanse aveti ..iar abordarea dvs ca este vacanta de vara , nu prea tine in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depasire viteza legala pe drum cu restrictie cu 61km/h retinere permis 90 zile? maarkyM maarkyM Buna ziua,azi am depasit,fara intentie,nici nu stiu cu cat...masina de radar neinscriptionata venea din sens opus ,in afara localitatii dar pe un sector de ... (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului de conducere ancutza2010 ancutza2010 am circulat pe autostrada cu viteza de 201 km/ora m-a prins cu radarul, mi-a suspendat permisul pe 90 zile, mi-a dat amenda si mi-a dat si puncte, ma intreb ... (vezi toată discuția)
Hei, astăzi am trecut cu 30km/h peste limita de viteză, iar ... Piri124 Piri124 Hei, astăzi am trecut cu 30km/h peste limita de viteză, iar din contrasens venea poliția i-am surprins ca și cum au făcut poza sau așeza camera bordului ... (vezi toată discuția)