avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Eu și sotul Meu urmează sa divorțam, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Eu și sotul Meu urmează sa divorțam, și avem ...

Bună ziua! Eu și sotul Meu urmează sa divorțat, și avem o fetita de 6 luni jumătate, care pe lângă ca suntem în curs de diversificare, este în mare parte încă alaptata la san. Refuza toate formulele de lapte pe care am încercat sa I le dam, nu vrea sa bea nici apa din biberon, ii dau cu seringa. Acum în pragul divorțului, sotul are pretenția ca fata sa fie la el doua weekend uri pe luna, iar la trei luni o săptămână întreaga. Eu nu as vrea sa o înțărc atat de devreme, medicul pediatru recomandând alăptarea pana la cel puțin un an. Ce pot face în condițiile acestea? Ce îmi recomandați sa fac sau unde sa apelez? Ma gândeam sa iau o scrisoare sau ceva de la medicul pediatru cum ca fata este alaptata poate ajuta. Iar divorțul urmează sa se desfășoare în instanta la alegerea lui.
În plus, dacă îmi puteți recomanda un avocat specializat pe partea asta de divorțuri, m ar ajuta extrem d emult!
Va mulțumesc din suflet întregii comunități!
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 23:11, 23 Iulie 2024
Soțul nu va primi programul solicitat. Vizitarea copilului se poate face doar la locuinta dvs, pentru câteva ore pe timpul zilei sau în locuri publice.
Contactați un avocat și discutați împreună strategia de apărare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza psihiatrica mama s_nicolae s_nicolae Buna ziua, In decembrie anul trecut am divortat de fosta sotie la notariat, baiatul nostru acum in virsta de 3 ani si 2 luni fiind in custodie comuna si cu ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala..si nu numai.... marii marii Buna ziua! De cateva zile am fost vatamata corporal, pe langa vanataile si zgarieturile pe care le am si pentru care voi ridica saptamana viitoare un ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului Elena 14 Elena 14 Buna ziua,sunt casatorita si am un bebe de 4 luni de zile,relatia cu sotul nu este prea buna si as fi interesata ce se poate intampla cu bebe in caz de ... (vezi toată discuția)