avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum se obtine sentinta definitiva si irevocabila de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum se obtine sentinta definitiva si irevocabila de divort?

Am divortat, au trecut cele 30 de zile de la comunicare dar avocatul este e negasit...ce anume trebuie sa facem ca sa obtinem in fine stampila cu mentiunea"...definitiva si irevocabila?
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 18:56, 31 Octombrie 2006
B-) Vera. Dap dar depinde ce s-a stabilit prin sentinta.Daca e vorba de incredintare minor si un parinte refuza sa aduca copilul.......a? Sau ceva departajare de spatiu? ....:-/
cum sa o investesti cu formula executorie:D, ai gandit inainte de a scrie?X-(
eventual legalizata si cu mentiunea definitiva si irevocabila=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin hotararea de divort pe care sa scrie definitiv si irevocabil? tatiana.m tatiana.m O sa fiu scurta, pentru ca s-a scris deja mult pe acest subiect, dar eu vreau sa fiu mai bine informata si pentru obtinerea unei hartii, nu cred ca am nevoie ... (vezi toată discuția)
Original titlu executoriu oti oti Cum pot obtine originalul unei hotarari judecatoresti avand in vedere ca imi este necesara in procedura executarii silite si nu am investi hotararea t cu ... (vezi toată discuția)
Sentinte divort si partaj ysis81 ysis81 buna ziua. In urma divortului si partajului am investit sentintele ca fiind definitive, am primit exemplarul cu stampila si timbru, dar oficiul de cadastru la ... (vezi toată discuția)