avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua dacă esti pasager într-o mașină și se ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua dacă esti pasager într-o mașină și se șoferul ...

Bună ziua dacă esti pasager într-o mașină și se șoferul lovește mașină pe un drum care nu este deschis circulației publice pasagerul pot sa ia despăgubiri de pe asigurarea soferului de la asigurator.
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 13:14, 24 Iulie 2024
da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am urmatoarea speta : un autoturism oprit pe prima ... Luciann27 Luciann27 Buna ziua, Am urmatoarea speta : un autoturism oprit pe prima banda, pasagerul din dreapta fata a deschis usa si a atins o motocicleta aflata in miscare ... (vezi toată discuția)
Pasager intr.o masina cu sofer fara carnet Mihai247 Mihai247 Buna ziua! Cu aproximativ 2 saptamani in urma, am circulat ca pasager in masina unui prieten , in varsta de 16 ani , fara permis pe drumuri publice. Intr.o ... (vezi toată discuția)
Accident auto ușor, păgubitul cu rca expirat: e adevărat că asigurătorul nu-i va plăti despăgubire în acest caz? atomix60 atomix60 Buna ziua, am avut un mic accident (fara victime) cu un alt participant la trafic in parcarea unui magazin, mai exact soferul a dat cu spatele si mi-a rupt ... (vezi toată discuția)