avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Sunt asistent medical de BFKT,as i dori sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Sunt asistent medical de BFKT,as i dori sa dau mai ...

Bună ziua! Sunt asistent medical de BFKT,as i dori sa dau mai departe pentru facultate ca medic Fizioterapeut. Ce pot face,sau mai bine intrebat acum ca am terminat aceasta scoala tot 6 ani am de făcut sau mai puțin și examene de dat mai multe?Pentru a trece de la asistent medical BFKT ca medic în Fizioterapie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:20, 24 Iulie 2024
Trebuie sa vedeti unde sunt locuri de munca vacante de medic in Fizioterapie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma de bacalaureat gicu73 gicu73 Sunt la o scoala de asistenţi medicali ,dar pînă în prezent nu am diplomă de bacalaureat deoarece am terminat 12 clase dar nu am obţinut diploma de ... (vezi toată discuția)
Necorelatie intre cor si denumirea functie de pe diploma de licenta anomar_eva anomar_eva Buna ziua, Am o mare nelamurire referitor la ceea ce trebuie sa fac in situatia in care ma gasesc. Descriu putin problema: -am absolvit o facultatea, sistem ... (vezi toată discuția)
Asistenta medicala versus sora medicala- grad principal roxana_ramses roxana_ramses Am si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv, cui sa ma adresez!? Am absolvit Liceul Sanitar in 1983 si am lucrat pana in 1989( aprox. 5 ani si jumatate) ca ... (vezi toată discuția)