avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum se obtine sentinta definitiva si irevocabila de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum se obtine sentinta definitiva si irevocabila de divort?

Am divortat, au trecut cele 30 de zile de la comunicare dar avocatul este e negasit...ce anume trebuie sa facem ca sa obtinem in fine stampila cu mentiunea"...definitiva si irevocabila"?
Cel mai recent răspuns: carmencitaene , utilizator 09:04, 23 Octombrie 2006
Daca ati primit de la judecatorie hotararea de divort, mergeti cu aceasta la judecatorul de serviciu (de regula acesta se afla in aceeasi incapere cu registratura) la judecatoria unde a avut loc procesul si solicitati legalizarea. Pentru asta nu aveti nevoie de avocat. Daca hotararea a ramas la avocat si deci nu sunteti in posesia ei, mergeti la registratura judecatoriei, unde solicitati sa vi se elibereze inca un exemplar si apoi mergeti la judecatorul de serviciu pentru legalizare (adica se mentioneaza ca hotararea a ramas definitiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se obtine sentinta definitiva si irevocabila de divort? bog bog Am divortat, au trecut cele 30 de zile de la comunicare dar avocatul este e negasit...ce anume trebuie sa facem ca sa obtinem in fine stampila cu ... (vezi toată discuția)
Cum obtin hotararea de divort pe care sa scrie definitiv si irevocabil? tatiana.m tatiana.m O sa fiu scurta, pentru ca s-a scris deja mult pe acest subiect, dar eu vreau sa fiu mai bine informata si pentru obtinerea unei hartii, nu cred ca am nevoie ... (vezi toată discuția)
Legalizare sentinta divort csllngy csllngy Buna ziua. Divortul meu s-a pronuntat pe 8 decembrie 2010. Au trecut si cele 30 zile pt recurs. Acum vreau sa legalizez sentinta ( stampila definitiva si ... (vezi toată discuția)